Topcon elektronisk digital avvägare – Snabb, lättanvänd och pålitlig

Topcon DL-500 serien Digitalt Avvägningsinstrument

Digital teknik rationaliserar era höjdmätningsuppdrag!

Topcon DL-500 seriens digitala teknik maximerar arbetseffektiviteten och minimerar mänskliga fel, vilket ger konsekvent mätprecision och ökad produktivitet, oavsett användarens skicklighet.

Med den senaste RAB-kodningstekniken (Random-Bidirectional) och en optimerad digital bearbetningsalgoritm, ger DL-500 exceptionell mätnoggrannhet och stabilitet i olika miljöförhållanden. Även när ytan på stången är delvis skymd, eller i så svaga ljusförhållanden som 20 lux kan ni förvänta er ett tillförlitligt resultat ifrån Topcon DL-500.

Världens första “Wave-and-Read”-teknik förenklar arbetet, den person som håller mätstången kan röra denna fram och tillbaka utan att mätkvalitén försämras. Det är alltid det lägsta värdet som lagras även om stången inte är i lod. Denna enklare metod är snabbare, enklare, minimerar tröttheten samtidigt som den är lika exakt.

Internminne och enkel dataöverföring

DL-500 lagrar data för upp till 2 000 mätningar. MAGNET Office Tools programvara tillhandahåller visuella verktyg för efterbearbetning, justering och anpassad rapportering.

Enknapps användning

Efter att ha fokuserat på stången är det bara att trycka på en knapp. DL-500 läser av höjd och avstånd och lagrar data. Traditionell avvägning kräver att man gör korrekta avläsningar på stången, digital teknik eliminerar felläsning och minskar ögontrötthet.

Fältbeprövad kompensator för maximal tillförlitlighet

En välbeprövad pendelkompensator med magnetiskt dämpningssystem ger DL-500 den stabilitet du behöver, det digitala avvägningsinstrumentet är väl förberett för trafikerade arbetsplatser och vibrationer i omgivningen.

 

Topcon DL-500 serien Digitalt Avvägningsinstrument

Digitalt Avvägningsinstrument

Artikelnr: DL-500 Kategorier: ,

Ytterligare information

Förstoring

DL-502: 32x
DL-503: 28x

Objektiv bländare

DL-502: 45mm
DL-503: 36mm

Synfält (FOV)

1°20”

Minsta fokus

1,5m

Arbetstemperatur

-20° till 50° C

Drifttid

upp till 16h

Väderskyddad

IPX4

Dimensioner (mått)

257 x 158 x 182 mm

Dokument

Produktblad